Kundservice:
040 – 29 29 49

Däckhotell i Malmö


Bli förvaringskund och upptäck hur bekvämt och enkelt det kan vara att byta däck!

Vårt däckhotell i Malmö är ett bekvämt och säkert sätt att förvara dina hjul mellan säsongerna. Däcken förvaras väl skyddade från solljus (UV-ljus skadar däcken på lång sikt). Vi tvättar av hjulen, kontrollerar skicket och registrerar mönsterdjupet på dina däck och informerar dig om du behöver nya inför kommande säsong.

När det är dags att byta däck får du en automatiskt påminnelse att boka tid via SMS. Sen är det bara njuta av vår kundmottagning när det är dags att byta däck. Vi bjuder på gott kaffe, gratis Wi-Fi och lekhörna för dom små. Våra däckmontörer skiftar på de kontrollerade däcken på din bil och säkerställer att varje däck har korrekt lufttryck. De passar även på att kontrollera bromsklossar och bromsskivor.


Förvara dina däck i Malmö på vårt däckhotell.

Däckens livslängd är svåra att förutspå. Dock kan du öka den genom att hantera och förvara dem på rätt sätt. Det är därför viktigt att förvara dem inomhus i en sval, torr och ren miljö.. Däcken måste skyddas mot direkt solljus och mot starkt neonljus som har hög ultravioletthalt. Det är också viktigt att skydda däcken från fukt och höga temperaturer. Därför lagras däcken hos oss under optimala förhållanden – svalt, mörkt och torrt. Vi förstår vikten av korrekt förvaring för att maximera däckens prestanda och livslängd. Säker däckförvaring, däcken är såklart fullvärdesförsäkrade under förvaringen.


Service som ingår

Däckbyte och förvaring för en säsong

Däckinspektion (Däckmönstret, Andra skador och Ev. snedslitningar)

Hjultvätt

Rätt lufttryck

Efterdragning av hjulmuttrar/bultar efter 10 mil

Försäkring

Kontroll av bromsbelägg och bromsskivor

Automatiskt påminnelse via SMS inför varje säsong

Balansering